Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری پلیس، سردار "ایوب سلیمانی" در سومین گردهمایی کارگروه های آموزشی پژوهشی معاونت حقوقی و امور مجلس ناجا ضمن درود و سلام بر ساحت قدسی قطب عالم امکان امام زمان (عج) و آرزوی صحت و سلامتی توام با طول عمر با عزت برای رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای عزیز (مدظله العالی) ودرود بر روح بلند و ملکوتی امام خمینی(ره) و شهدای والامقام خصوصا سید شهدای مقاومت و مبارزه با استکبار جهانی سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی و عرض تبریک به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه الزهرا (س)، گفت: یکی از مسائل پرتکرار ما در جاهای مختلف خصوصا نیروی انتظامی این است که مراکز تحقیقات، تمرکز بر حل مسائل سازمانی ندارند؛ در بسیاری از مواقع شاهد هستیم که تنها تکمیل برخی از رزومه ها و یا رقابت در پرداختن به موضوعات مدنظر است و در خارج سازمان برای افراد کسب اعتبار اجتماعی علمی به دنبال دارد از این رو هیچ گونه تاکید و تمرکزی بر حل مسائل سازمانی وجود ندارد که جا دارد از رویکردی که مرکز  تحقیقات کاربردی معاونت حقوقی انتخاب کرده قدردانی و تشکر کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی ادامه داد: زمانی که کارنامه یک مجموعه تحقیقاتی را طی چند سال بررسی می کنیم در نهایت متوجه می شویم که آن تحقیق هیچ گونه دستاورد قابل توجهی برای سازمان نداشته است هر چند که باعث نشر علم و ترویج آموزه های علمی یا سبب بالا بردن سطح افراد شده باشد.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی عنوان کرد: برگزاری کارگروه ها برای انتقال مفاهیم و یا به اشتراک گذاشتن دانسته ها بهترین و اصلح ترین شیوه است چرا که در یادگیری موثر خواهد بود بنابراین لازم است این امر تعمیم داده شود و در نهایت تداوم یابد.

سردار سلیمانی در رابطه با پروژه های تحقیقاتی و حمایت از پایان نامه ها و نشر کتاب و مقاله، عنوان کرد: موضوعات مفید به طور فراوان وجود دارد اما باید ببینیم که ما به چه چیز نیازمندیم البته از آسیب های این حوزه نباید غافل بود در برخی از مواقع افراد تنها برای حل مسائل فردی به ما رجوع می کنند.

این مقام ارشد انتظامی تاکید کرد: باید در استفاده از علم و پاسخ به سوالات، از دانش دیگران اقتباس کنیم و یا آنها را بومی سازی  و تغییراتی در آن ایجاد کنیم؛ مرکز تحقیقات باید جمع کننده تولیدات دیگران باشد و بر بومی سازی تمرکز داشته باشد.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اینکه تفاهم و تعامل با دیگر سازمان ها و اشتراک گذاری تجربه ها باید مورد اهتمام ویژه قرار بگیرد، عنوان کرد: یکی از پرتکرارترین مدارک و مدارج تحصیلی در ناجا رشته حقوق است، بنابراین باید ساماندهی و مدیریت این افراد همچنین شبکه سازی، حمایت، ارتقاء دانش آنها و شناسایی برجسته گان در این حوزه مدنظر قرار بگیرد  چرا که در روند بهبود یافتن امور به ما کمک خواهد کرد.

وی تصریح کرد: باید آگاه باشیم که اهمیت افراد و سازمان ها متناسب با اهمیت اهداف و آرمان هایی است که دنبال می کنند و یا رسالت و مسئولیتی است که به عهده دارند.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی همچنین ادامه داد: وجه ممیز انسان با همه موجودات موضوع عقل و عقلانیت است؛ عقل نیز در یک تعریف ساده به معنای قوه تشخیص است، یعنی شما قدرت تشخیص دارید که بین گزینه هایی که در اختیار شما قرار دارد، انتخاب درست داشته باشید.

سردار سلیمانی گفت: علم و آگاهی گزینه های مختلفی را در اختیار افراد قرارو به آنها اجازه انتخاب می دهد، بنابراین به واسطه اختیاری که داریم پاسخگو و مسئولیم که از آن اختیار به نحو مطلوب استفاده کنیم.

این مقام ارشد انتظامی به اهمیت تدبر و تفکر تاکید کرد و گفت: محیط امروز با گذشته متفاوت است از این رو تدبر به ما کمک می کند راه را در محیط امروز به سمت آینده پیدا کنیم بنابراین تدبر و تفکر لازم و ملزوم یکدیگر هستند.

وی با بیان اینکه آگاهی به معنای اشراف بر موضوعی بدون ابهام است، عنوان کرد: زمانی که به فعل یا موضوعی ابهام داریم بدین معنا است که اشراف و آگاهی کامل بر آن موضوع نداریم؛ سوال زائیده ابهام است بنابراین پاسخ به سوالات پیدا کردن نقاط معلومی است که ما را بر نقاط مجهول مشرف می کند، اگر عمل مبتنی بر علم باشد خطا نیز در آن کمتر اتفاق می افتد.

سردار سلیمانی ادامه داد: اساسا فلسفه تحقیق و پژوهش در سازمان رسیدن به سوالات منطقی و ضروری است که اگر نتوانیم پاسخ مناسبی برای آنها پیدا کنیم در امور خود نیز ناموفق عمل خواهیم کرد؛ مرکز تحقیقات کاربردی زمانی می تواند ادعا کند که در مسیر رسالت خود درست حرکت می کند که اول بداند سوالات منطقی سازمان در حوزه عمل چیست؟

جانشین فرمانده نیروی انتظامی تاکید کرد:لذا طرح سوالات دقیق، منطقی، مهم و ضروری شرط اول رسالت مداری مراکز تحقیقاتی است، سپس باید تمام تلاش خود را برای پاسخ دادن به سوالات به کار بگیرد.

سردار سلیمانی ادامه داد: باید هر چیزی در مرکز تحقیقات کاربردی اتصال و پیوستگی نسبت به سوالاتی که می خواهد جواب بدهد، داشته باشد.

وی همچنین تاکید کرد: برای مرکز تحقیقات کاربردی نمی توان پایه محکم و  استواری تعریف کرد بلکه این مرکز باید خود سوال ها را طراحی و به آنها پاسخ دهد، از این رو مرکز تحقیقات بهترین نقطه برای عزیمت در مسیر پیشرفت است.

جانشین فرمانده ناجا به فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) که فرموده اند"پایه پیشرفت هر کشور، جامعه، تمدن، علم و تحقیق است"، اشاره و بیان کرد: تحقیق عامل پیشرفت است و باید به درستی انجام شود در غیراین صورت عامل توقف خواهد شد و تجربه بدتری به دنبال خواهد داشت.

در سومین گردهمایی کارگروه های آموزشی پژوهشی معاونت حقوقی و امور مجلس ناجا از کتاب هایی با عنوان "فرهنگ اصطلاحات حقوقی پلیس"، "آشنایی با مفاهیم بنیادین و کاربردی در تدوین قراردادها"، "مبانی حقوقی پلیس خصوصی در ایران"، "استراق سمع در حقوق کیفری ایران"، "سیر تحول و تکامل تقنینی موازین حقوق شهروندی در ایران" امروز با حضور جانشین فرمانده نیروی انتظامی رونمایی شد.

برچسب‌ها ارتباطات فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران امنیت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ارتباطات فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران امنیت ارتباطات فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران امنیت جانشین فرمانده نیروی انتظامی مرکز تحقیقات کاربردی سردار سلیمانی معاونت حقوقی کارگروه ها حل مسائل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۷۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمزگشایی ۳۹ فقره سرقت کابل‌های برق فشار قوی در مشهد

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار احمد نگهبان اظهار کرد: در پی گزارش سرقت‌های سریالی کابل‌های برق فشار قوی در محدوده شرق شهر مشهد و قطعی مکرر خطوط انتقال نیرو و نارضایتی شهروندان و اصناف، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی افزود: کارآگاهان پایگاه شرق پلیس آگاهی مشهد با تحقیقات میدانی گسترده در محل‌های مورد دستبرد و تصاویر به دست آمده از دوربین‌های مداربسته یکی از اعضای این باند حرفه‌ای سرقت را که فردی سابقه‌دار است شناسایی و وی را به صورت نامحسوس تحت نظر گرفتند.

وی بیان کرد: تیم رسیدگی‌ کننده پرونده پس از انجام تحقیقات میدانی و شناسایی سه همدست دیگرش با هماهنگی مقام قضایی در اقدامی غافلگیرانه وارد عمل شدند و چهار عضو این باند را طی دو اقدام مجزا دستگیر و در بازرسی از مخفیگاهشان ادوات مخصوص سرقت کابل‌های برق فشار قوی را کشف کردند.

سردار نگهبان خاطرنشان کرد: متهمان پس از انتقال به مقر انتظامی در بازجویی‌های به عمل آمده و در مواجهه با ادله و مستندات کشف شده به 39 فقره سرقت کابل‌های برق فشار قوی در محدوده شرق شهر مشهد و فروش اموال مسروقه به یک مالخر اعتراف کرد.

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: در تحقیقات تکمیلی با برآورد کاشناسان شرکت برق مشخص شد اعضای این باند بالغ بر 27 میلیارد ریال خسارت به تأسیسات شرکت برق وارده کرده‌اند.

وی با اشاره به معرفی متهمان به دادسرا از شهروندان خواست؛ ضمن توجه به توصیه‌های انتظامی در صورت برخورد با هرگونه مورد مشکوک موضوع را بلافاصله با شماره تماس 110 به پلیس اطلاع دهند.

دیگر خبرها

  • صدور ابلاغ صلح یاری برای ۲۱۹ مأمور فراجا در کرمان
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج جامعه ادامه دارد
  • شورای حل اختلاف فراجا در کرمان فعال شد
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • حمله یک مهاجم با سلاح سرد به مامور نیروی انتظامی در ملارد
  • حاکمیت نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای ماماها داشته باشد
  • سارقان کابل برق در مشهد دستگیر شدند
  • رمزگشایی ۳۹ فقره سرقت کابل‌های برق فشار قوی در مشهد
  • ۷۹ درصد افراد جامعه ما کم تحرک هستند